B&B en gastenverblijf voor toeristen, families, groepen en bedrijven

Overnachten in zeventiende-eeuwse vierkantshoeve

De Zwarte Stok in het Limburgse Millen is een Bed & Breakfast en een kleinschalig gastenverblijf in de regio Haspengouw. Het is de ideale plek voor individuele toeristen, vrienden, families, groepen en bedrijven om even te onthaasten, uit te rusten of de natuur en cultuur in de omgeving te ontdekken.

De kunstzinnige eigenaars, Jana Cerna en Robert Jan Stok, hebben deze authentieke zeventiende-eeuwse vierkantshoeve met liefde en oog voor detail en authenticiteit in ere hersteld en geconserveerd. Sinds 1996 ontvangen zij gasten van over de hele wereld die de historische steden Tongeren, Maastricht, Hasselt, Aken, Luik en het verrassende landschap van Haspengouw komen bezoeken.

Wilt u overnachten in Riemst? Plant u een vrienden- of familieweekend of bent u op zoek groepsaccommodatie voor een teambuilding of workshop? De Zwarte Stok heeft zeven gastenkamers en twee appartementen ter beschikking en is hiernaast ook voor groepen tot 20 personen de perfecte locatie in Haspengouw.

 

Onthaasten en Haspengouw verkennen?

Onthaasten en uitrusten kunt u in de tuin met een boek of ander goed gezelschap op één van de vier terrassen. Ook kan u genieten van het oneindig uitzicht over de landerijen en luieren in de hangmatten onder de fruitbomen. Verkent u liever de omgeving van Riemst en omstreken? De Haspengouwse regio is dé trekpleister voor natuur- en cultuurliefhebbers die wandelend of fietsend op het fietsroutenetwerk langs de bloesemroute, de mergelgrotten, de Landscommanderij Alden-biesen, het Wijnkasteel van Genoelselderen, de Brug en het Fort van Eben-Emael ontdekken.

Ontbijt en lunchpakket?

Bij ons kunt u overnachten en van een goed ontbijt genieten, maar we bieden meer!

Trekt u eropuit met de fiets of plant u een wandeltocht? Dan kan u een lunchpakket bestellen. Ook voorzien we de lunch voor meetings, teambuildings en workshops die plaatsvinden op onze locatie.

We verwelkomen u graag bij het gastenverblijf De Zwarte Stok